Η συμφωνία με τον Μπεσνίκ Χάσι είχε κλείσει εδώ και λίγο καιρό και όταν ο Κοσοβάρος βρέθηκε –στο περιθώριο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ –με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, λογικό ήταν να συζητηθούν και τα θέματα των μεταγραφών.

Στην παρούσα φάση οι δυο στόχοι στους οποίους οι πρωταθλητές έχουν επικεντρωθεί είναι ο Γκονζάλο Ροντρίγκες και ο Ντεφούρ.

Ο αργεντινός αμυντικός μίλησε σε ραδιόφωνο της πατρίδας του τονίζοντας αρχικά ότι ήθελε να συνεχίσει στη Φιορεντίνα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό –όπως είπε –εξαιτίας ενός ανθρώπου τον οποίο δεν θέλησε να κατονομάσει.

Παραδέχθηκε ότι έχει κάποιες προτάσεις τόσο από ομάδες της Αργεντινής όσο και από άλλες (μεταξύ των οποίων είναι και ο Ολυμπιακός) και αφού σκεφτεί για λίγο διάστημα, θα πάρει την απόφασή του.

Οπως τόνισε στις δηλώσεις του, βλέπει θετικά την επιστροφή του στην Αργεντινή (η Ρασίνγκ τού έχει κάνει πρόταση), αλλά θα μελετήσει όλες τις προτάσεις.

Σε εφημερίδα της πατρίδας του μίλησε και ο Στίβεν Ντεφούρ, λέγοντας ότι δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, αρκεί να έχει καλή πρόταση, καθώς, όπως τόνισε, ακόμα δεν έχει στα χέρια του κάτι από Ελλάδα.

Στον Ολυμπιακό ποντάρουν και στον Χάσι (τον είχε δύο χρόνια στην Αντερλεχτ), αλλά το θέμα είναι ότι ενδιαφέρονται και ομάδες από την Κίνα για την απόκτηση του 29χρονου μέσου της Μπέρνλι.