Τη μεγαλύτερη ήττα τους, επί θητείας τους στον Ολυμπιακό, υπέστησαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στον προχθεσινό τελικό της ντροπής με τον Παναθηναϊκό και σε αυτήν το σκορ με το οποίο έχασε η ομάδα τους δεν είχε την παραμικρή σημασία στο φινάλε.

Η μεγάλη ήττα τους ήρθε από μέρος της εξέδρας, όπου για μια ακόμα φορά οι επίλεκτοι χούλιγκαν (τους οποίους οι πρόεδροι του Ολυμπιακού δεν έχουν καταφέρει ούτε να ελέγξουν, αλλά ούτε και να απομακρύνουν) αποφάσισαν να μετατρέψουν σε πεδίο μάχης το ΣΕΦ και αργότερα να επιχειρήσουν και… απόβαση στο παρκέ.

Ακόμα πιο μεγάλη έκταση στην ήττα τους δίνει το γεγονός ότι όλοι είδαν στα περίφημα court seats να κάθονται φανατικοί οπαδοί έτοιμοι για όλα και όχι απλοί φίλαθλοι με τις οικογένειές τους.

Κάποιοι από αυτούς τους φιλάθλους προπηλακίστηκαν όταν διαφώνησαν με την τακτική των ακραίων που σχεδίαζαν να μπουν μέσα ή να πετάξουν αντικείμενα!

Ναι, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν έχουν πάει ποτέ στη γραμματεία την ώρα του αγώνα να καθυβρίσουν χυδαία τους διαιτητές, όπως έκανε ο ομόλογός τους Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ούτε ανέβασαν εμπρηστικά μηνύματα στο Instagram, αλλά αυτό δεν τους αθωώνει για την τραγική εικόνα στο ΣΕΦ, το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα όπου επαναλαμβάνεται εδώ και χρόνια το ίδιο έργο, όταν ο Ολυμπιακός χάνει από τον Παναθηναϊκό και μόνο.

Την ώρα που κερδίζουν την ευρωπαϊκή αναγνώριση για τα επιτεύγματα της ομάδας τους, την ίδια στιγμή δεν μπορούν (αδυνατούν για την ακρίβεια) να διαχειριστούν μια δράκα οπαδών που τους χαλάνε ό,τι καλό προσπαθούν να φτιάξουν και αμαυρώνουν την εικόνα του συλλόγου.

Το ότι το ΣΕΦ έχει θέματα ως παλαιότερο γήπεδο (σε σχέση με το ΟΑΚΑ και το Γεώργιος Καραϊσκάκης) είναι αλήθεια, αλλά αυτό θα πρέπει να το λύσουν οι πρόεδροι, που παράλληλα καλούνται να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα, λογικά με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Με πρώτο στόχο την ανανέωση των συμβολαίων των Πρίντεζη και Μάντζαρη (πιο δύσκολη η περίπτωση του δεύτερου, χωρίς πάντως να μπει ως όριο διαπραγμάτευσης η μεγάλη πρόταση που έχει από τον Παναθηναϊκό).

Από τους ξένους, μόνο ο Μιλουτίνοφ είναι βέβαιος (αν δεν τον πάρουν στο ΝΒΑ) και ίσως υπό προϋποθέσεις –δύσκολα όμως –ο Μπιρτς. Οι υπόλοιποι αποχωρούν μετά βαΐων και κλάδων.

Προπηλακισμοί και από δημοσιογράφο!

Ηδη υπάρχουν δύο καταγγελίες από τον φωτορεπόρτερ Βαγγέλη Στόλη και τον δημοσιογράφο Σπύρο Γραμμένο για προπηλακισμό στο ΣΕΦ από χούλιγκαν του Ολυμπιακού, ενώ τον τελευταίο, πριν τον αναλάβουν οι οπαδοί, τον… περιποιήθηκε δημοσιογράφος (!) όπως καταγγέλλει.