Τις τελευταίες ημέρες χρήστες του Διαδικτύου και όχι μόνο έχουν κινητοποιηθεί για να βοηθήσουν τον μικρό Ευάγγελο, το 5χρονο αγόρι που διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου το 2014. Η σελίδα που έχει ανοίξει στο Facebook έχει γεμίσει από σχόλια και μηνύματα συμπαράστασης προς τον μικρό αλλά και την οικογένειά του.

«Γεια σας, με λένε Βαγγέλη και είμαι 5 ετών. Λατρεύω τους Σουπερήρωες, να παίζω ποδόσφαιρο, μπάσκετ και να πηγαίνω βόλτες στο πάρκο. Είμαι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας μου, μόνο που αντί να πηγαίνω στο σχολείο, πηγαίνω σχεδόν καθημερινά στο νοσοκομείο.

Τον Μάρτιο του 2014, όταν ήμουν 2 χρονών διαγνώστηκα με Νευροβλάστωμα 4ου σταδίου – ένα είδος καρκίνου παιδικής ηλικίας. Έκανα πολλά: Χημειοθεραπείες, χειρουργείο, μεταμόσχευση μυελού των οστών, ακτινοθεραπεία και ανοσοθεραπεία, αλλά δυστυχώς ένα χρόνο αργότερα ο καρκίνος επανήλθε.

Έπειτα από άλλους 10 μήνες θεραπείας τα αποτελέσματά μου έχουν βελτιωθεί, αλλά ο γιατρός μου λέει ότι ο καρκίνος μου είναι πολύ επιθετικός. Γι’ αυτό χρειάζομαι απελπισμένα τη βοήθειά σας για να επιβιώσω…

Δεν υπάρχει κάποια άλλη θεραπεία για μένα στην Ευρώπη, οπότε πρέπει να μαζέψω όσο το δυνατό συντομότερα τουλάχιστον 500.000 δολάρια για να πάω στις ΗΠΑ (Memorial Hospital) για τη θεραπεία που μου προτείνει ο γιατρός μου στο Λονδίνο και η οποία θα μου σώσει τη ζωή.

Αν θέλετε να με βοηθήσετε, παρακαλώ κάντε μια δωρεά. Οι γονείς μου Στέλιος Ελευθεριάδης και Δήμητρα Βογιατζή είναι στη διάθεση σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το πλήρες ιατρικό ιστορικό μου και όλα τα επίσημα έγγραφα για τη νοσηλεία μου στις ΗΠΑ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία. Τηλ, επικ: +30 6951813687 – e-mail: giatonvangeli@gmail.com – Facebook: Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη», αναφέρεται στη σελίδα στο Facebook, στην οποία υπάρχουν για όποιον θέλει να βοηθήσει και οι τραπεζικοί λογαριασμοί.