Οι κινήσεις στο μεταγραφικό κομμάτι του Απόλλωνα προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν ήδη συμφωνήσει με τρεις παίκτες, ενώ ετοιμάζουν και δυνατό χτύπημα, προσπαθώντας να φέρουν στη Ριζούπολη Τσόρι Ντομίνγκες και Καμπιάσο που αποχωρούν από τον Ολυμπιακό. Οσο για τους τρεις που έχουν συμφωνήσει, είναι ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Μιχάλης Ζαρόπουλος και οι Κούρος (Ηρακλής), Βαλλιάνος (ΟΦΗ).

Στο μεταξύ, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 25χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Γιώργου Σαραμαντά, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Σε ό,τι αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, ο Πανιώνιος εξετάζει την περίπτωση του Θανάση Παπαγεωργίου που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη.

Στον Πλατανιά, το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην προσπάθεια για συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό του Ηρακλή, Δημήτρη Στάμου και του μέσου Βασίλη Πλιάτσικα που αποχώρησε από τον Πανιώνιο. Οι υπεύθυνοι της ομάδας αναζητούν και έναν τερματοφύλακα και εξετάζουν την περίπτωση του Αντριου Χογκ, ο οποίος φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα της Καλλονής, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Σκωτία (Χιμπέρνιαν).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναζητεί έναν επιθετικό και κοιτάζει προς τη Νότια Αμερική, καθώς έχει προταθεί ο Αργεντινός Λεονάρντο Πισκουλίκι. Ο 33χρονος επιθετικός αγωνίζεται αυτή την περίοδο στη Βραζιλία (Βιτόρια) από την οποία θα αποχωρήσει, ενώ έχει φορέσει για δύο χρόνια και τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ.