Από τα κυρίως πιάτα, ο μαύρος μπακαλιάρος είναι σιγομαγειρεμένος, τρυφερός, ψημένος με miso sauce και σερβίρεται με ελάχιστο πουρέ από δροσερό μύρτιλο. Για όσους προτιμούν το λευκό κρέας από το ψάρι, το φιλεταρισμένο μπούτι κοτόπουλου με μανιτάρια από τις μίνι ποικιλίες ινόκι και σιμέτζι και συνοδευτικό στικ γιούκα τεμπούρα αποτελεί μια από τις πιο σοβαρές γαστρονομικές προτάσεις που φετινού καλοκαιριού.
Η εξειδικευμένη σούσι μάστερ Αμάντα Αλεσάνδρα ετοιμάζει τα ρολ, τα σασίμι και τα νιγκίρι. Οι ισορροπίες στις ιδιαίτερες πολύπλοκες γευστικές προσεγγίσεις, όπως είναι το καραμελωμένο μοσχάρι με τηγανητό αβγό ορτυκιού, σάλτσα ουνάγκι και φύλλα άγουρης μέντας, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, αφού το γευστικό αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.
Φυσικά δοκίμασα και σούσι με θαλασσινά και μάλιστα δύο. Το rolling stone είναι μακράν το καλύτερο πολυσύνθετο ρολάκι που έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα τραγανό τεμπούρα ρολ, τυλιγμένο σε μαύρο ρύζι (βαμμένο με μελάνι σουπιάς), με τόνο μαριναρισμένο σε κρέμα μίσο, γιούκα τεμπούρα, αγγούρι για να δίνει δροσιά και από πάνω μίσο, ουσάμπι μαγιονέζα και κρέμα γκρέιπφρουτ.
Και το rainbow colors με ροζ ρύζι, βρασμένο σε ζωμό από παντζάρι και ρόδι, το οποίο έχει εσωτερικά ως βασικό υλικό το φρέσκο καβούρι, διάφορα λαχανικά όπως πιπεριά, γλυκοπατάτα και αβοκάντο και τυλίγεται με φιλέτα από σολομό, λαυράκι, τόνο, γαρίδα και χέλι. Ως γαρνιτούρα προστίθεται light γιούζου σος.
Περνώντας στα γλυκά ενθουσιάστηκα με τη φρεσκάδα που μπορεί να έχει ένα σοκολατένιο γλυκό! Η χειροποίητη σοκολάτα φερέρο φοντάν με φλούιντ τζελ από φρέσκο πάσιον φρουτ είναι μια πραγματική έκπληξη για καλοκαιρινό γλυκό. Τόσο όσο γλυκό, τόσο όσο μπίτερ και η οξύτητα από το πάσιον φρουτ να του προσδίδει την απεριόριστη φρεσκάδα.
Ως σύνολο στο εστιατόριο το μόνο που ήταν παράταιρο και μου έκανε αρνητική εντύπωση ήταν η αφράτη, πλαστική πρασινάδα στο δάπεδο.