Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού θα φορά ο Βαγγέλης Μάντζαρης μέχρι το 2020. Το ραντεβού του με τους αδελφούς Αγγελόπουλος διήρκεσε 3 ώρες με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, καθώς οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού ικανοποίησαν όλες τις επιθυμίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής άσος έλαβε μια αύξηση της τάξης του 60%-70% και πλέον θα αμείβεται με ένα ποσό γύρω στις 850.000 ευρώ ετησίως.

Να σημειωθεί πως η πρόταση που είχε στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό -για το ίδιο διάστημα- έφτανε μέχρι και 1 εκατ. ευρώ παραπάνω (σ.σ. λέγεται πως άγγιζε τα 3,5 εκατ. ευρώ), όμως, προφανώς οι λόγοι που τον κράτησαν στο ΣΕΦ, δεν ήταν οικονομικοί.

«Μέτρησε και η επιθυμία μου. Ήταν επιθυμία και των προέδρων. Από την πρώτη στιγμή μου το έδειξαν. Κάθε φορά μιλάω με τα παιδιά. Και ο Βασίλης και ο Γιώργος και όλα τα παιδιά μου είπαν ότι θέλουν να μείνω.Έχουμε πει ότι αυτό που μας έχει φτάσει ως εδώ είναι ο κορμός. Δεν καταφέραμε να φέρουμε έναν τίτλο στο σύλλογο, αλλά συνεχίζουμε. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Πάμε του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί να κάνουμε κάτι καλύτερο», είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης

Απίστευτη επίθεση στον Βαγγέλη Μάντζαρη και στον εκπρόσωπό του (Δημήτρη Τοπαλίδη), εξαπέλυσε μέσω των μέσων κοινωνικήε δικτύωσης (Instagram) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγη ώρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς γκαρντ με τον Ολυμπιακό.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εμφανώς ενοχλημένος από την εξέλιξη αυτή και αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη είχαν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό εξαπέλυσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Μάντζαρη και του ατζέντη του:

«Τα παντελόνια είναι για τα φορούν άντρες… Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε σορτσάκι δεν θα έπρεπε να φοράτε… Φουστίτσες μόνο», έγραψε ο Γιαννακόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Και αν στο πρώτο του σχόλιο άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε αθέτηση συμφωνίας, λίγα λεπτά αργότερα φρόντισε να γίνει πιο ξεκάθαρος:

«Τόσο μαλ… είμαι που αφιέρωσα πέντε ραντεβού μέσα στους τελικούς… Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως…» και: «Για να καταλάβετε για πόσο γελοίο τύπο μιλάμε, ένα τέταρτο πριν μπει στα γραφεία του ΟΣΦΠ μιλούσε με τον Πασκουάλ για τον ρόλο του στην ομάδα μας!».

Όταν κάποιος follower του τον ρώτησε αν ο Μάντζαρης είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό Superfoods, εκείνος απάντησε: «Ναι».