Ο Πανιώνιος κινείται και φέτος στην αγορά του Ιράν. Μετά τους Ανσαριφάρντ και Μασούντ, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 27χρονο Εχσάν Χατζάφι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεπαχάν. Ο Χατζάφι έχει φορέσει 82 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ιράν. Στο μεταξύ, ο Πανιώνιος θα μάθει σήμερα τον αντίπαλό του στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν στις 13/7.

Μετά την απόκτηση του Πάτρικ Βουό, η Λαμία ανακοίνωσε και τον σλοβένο μεσοεπιθετικό Ματέι Πόντλογκαρ ο οποίος υπέγραψε για έναν χρόνο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Τσέλιε.

Δύο ανακοινώσεις έκανε ο Πλατανιάς. Πρώτα ο γάλλος στόπερ Πιερίκ Κρος, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ρεντ Σταρ που υποβιβάστηκε από τη Β’ Γαλλίας. Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε επίσης την απόκτηση του Βασίλη Πλιάτσικα (για δύο χρόνια), ενώ είναι κοντά και στον Δημήτρη Στάμου.

Τέλος, ο Απόλλων απέκτησε τον 32χρονο επιθετικό Νασίρ Μάατσι, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύπρο (Νέα Σαλαμίνα) και σε 35 συμμετοχές είχε οκτώ γκολ και τρεις ασίστ.