Οι σχέσεις του Μάρκους Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό έχουν φτάσει πλέον στα άκρα. Ο σουηδός επιθετικός κατέθεσε προσφυγή ζητώντας να μείνει ελεύθερος αλλά και να πληρωθεί τα υπόλοιπα του συμβολαίου του υποστηρίζοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει καθώς υπάρχει καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων.

Ο Μπεργκ είχε προειδοποιήσει τους Πράσινους με επιστολή πριν από είκοσι ημέρες ζητώντας να πληρωθούν οι δόσεις Φεβρουαρίου και Μαΐου που δεν του είχαν καταβληθεί.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι η δόση Φεβρουαρίου έχει πληρωθεί και εκκρεμεί μόνο του Μαΐου (250.000 ευρώ), η οποία μπορεί να καταβληθεί έως τις 30 Ιουνίου.Οι Πράσινοι σκοπεύουν να περάσουν στην αντεπίθεση επισημαίνοντας ότι ο σουηδός επιθετικός δεν είχε δικαίωμα να διαπραγματευτεί με την Αλ Αΐν χωρίς άδεια καθώς έχει συμβόλαιο έως το 2019.

Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα ένα μέτωπο, καθώς συζητά την παραχώρηση του Μολέδο στην Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που απέχει αρκετά από αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός (3 εκατ.)

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, οι Πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Πάκος Φερέιρα για τον 26χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Φελίπε Φερέιρα.