Η Αλ Αΐν πετάει το μπαλάκι στον Μάρκους Μπερκ να βρει λύση με τον Παναθηναϊκό! Οπως έγινε γνωστό από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η διοίκηση της Αλ Αΐν έδωσε προθεσμία 24 ωρών στον σουηδό επιθετικό και τον μάνατζέρ του να βρουν τη χρυσή τομή με τους Πράσινους, διαφορετικά δεν πρόκειται να συνεχίσει την προσπάθεια απόκτησής του.

Σημειώνουμε ότι έως τώρα η ομάδα των Εμιράτων δεν είχε επαφές με τον Παναθηναϊκό, καθώς το θέμα χειρίζονται ο 31χρονος ποδοσφαιριστής με τον μάνατζέρ του. Αυτοί άλλωστε μετέφεραν και την πρόταση των 2,5 εκατ. ευρώ που απέρριψε χωρίς δεύτερη κουβέντα η ελληνική ομάδα.

Μεταξύ Μπεργκ και Παναθηναϊκού δεν υπήρξε –τουλάχιστον έως χτες το απόγευμα –καμία επικοινωνία. Πάντως η διοίκηση της ελληνικής ομάδας δεν σκοπεύει να πάρει πρωτοβουλία για συζήτηση και η θέση της παραμένει αυτή που αναφέρθηκε προχτές σχετικά με την προσφυγή του Μπεργκ: η δόση του Φεβρουαρίου έχει καταβληθεί και δεν έχει δικαίωμα να κινηθεί δικαστικά.

Ουδέν νεώτερον και από το μέτωπο της μεταγραφής του Ροντρίγκο Μολέντο. Δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου ανέφεραν πως υπήρξε συμφωνία με την Μπεσίκτας, αλλά διαψεύσθηκαν από τον Παναθηναϊκό. Αλλωστε, η προσφορά της τουρκικής ομάδας ήταν 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ οι Πράσινοι ζητούν τρία εκατ.