Η εμπειρία του Τσόρι Ντομίνγκες είναι ιδιαίτερα σημαντική και μπορεί να αποτελέσει ιδανικό δεκάρι για ομάδες όπως ο Απόλλωνας και ο Αστέρας Τρίπολης, που έχουν ήδη καταθέσει τις προτάσεις τους και περιμένουν την απάντησή του.

Ο Απόλλωνας ήταν η πρώτη ομάδα που τον πλησίασε, αλλά ο Αστέρας φέρεται να έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση για συνεργασία ενός χρόνου.

Ο Ντομίνγκες βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αργεντινή και έχει ξεκαθαρίσει και στις δύο ομάδες ότι θα απαντήσει σε δέκα ημέρες. Η ομάδα της Τρίπολης εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη μεσαία γραμμή, καθώς θέλουν να έχουν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του 36χρονου Αργεντινού. Ο Αστέρας εξετάζει και έναν επιθετικό από τη Φούτμπολ Λιγκ. Συζητά την απόκτηση του 22χρονου Δημήτρη Ντάγκρα, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Αχαρναϊκό.

n Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Σλοβάκου Ερικ Γέντρισεκ, ενός 30χρονου επιθετικού που πέρασε αρκετά χρόνια στο γερμανικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα πολλών ομάδων όπως Αννόβερο, Καϊζερσλάουτερν, Σάλκε, Φράιμπουργκ, Κότμπους, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κρακοβία.

n Ο Πλατανιάς συμφώνησε με τον 29χρονο Πολωνό Πιοτρ Γκρζέλτσακ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Γκόρνικ Λέτσνα. Ο πολωνός επιθετικός βρίσκεται στα Χανιά, καθώς πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί. Ο Πλατανιάς αναζητά και έναν τερματοφύλακα και στον γαλλικό Τύπο αναφέρεται ότι συζητά με τον 27χρονο Νταβίντ Ομπερχάουζερ, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στη Μετς.

Κάποιες άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας προτίμησαν το ελληνικό στοιχείο. Ο Ατρόμητος απέκτησε από τον ΠΑΟΚ με δανεισμό ενός χρόνου τον κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Χατζηισαΐα. Παράλληλα συζητά για ακόμα έναν αμυντικό από τον ΠΑΟΚ, τον 21χρονο Δημήτρη Γιαννούλη.

n Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Μαρινάκη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο 23χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια.