Την ώρα της χαλάρωσης και των πανηγυρισμών βράδυ Κυριακής στη Λίλλη οι αθλητές και οι αθλήτριες της ελληνικής ομάδας στίβου είχαν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι από την παραμονή της στην κορυφή της Ευρώπης.Την τιμητική τους είχαν οι τρεις κυρίες που χάρισαν και τις πρωτιές στην εθνική ομάδα, με τη Μαρία Μπελιμπασάκη να δίνει ρεσιτάλ στα 200 μέτρα και επειδή κόλλησε το ηλεκτρονικό χρονόμετρο να χάνει την ευκαιρία για ένα μεγάλο ρεκόρ. Δεχόταν από όλους τα συγχαρητήρια, αφού πλέον συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες της Ευρώπης.

Η Βούλα Παπαχρήστου ήταν μια ακόμα πρωταθλήτριά μας με πρωτιά που είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, ενώ η τρίτη ήταν η χρυσή μας ολυμπιονίκης στο επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη. Είχε αναλάβει τις selfies γνωρίζοντας καλά από ύψη και είχε πάντα την καλύτερη λήψη, ενώ ο Κώστας Δουβαλίδης και ο Λυκούργος Τσάκωνας κερνούσαν στο ξενοδοχείο καθώς έπιασαν και το όριο για το Λονδίνο.

Ομως το κλίμα ήταν εξαίρετο σε όλη την αποστολή και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τα παιδιά που δεν πήγαν καλά ή όσο καλά μπορούσαν ζητούσαν συγγνώμη από την υπόλοιπη αποστολή και αυτοί τους αγκάλιαζαν λέγοντας δεν πειράζει, πάνω απ’ όλα η ομάδα.Σε δύο χρόνια στο Μπίτγκος η εθνική ομάδα δεν θα πρέπει να έχει βασικό στόχο την παραμονή, αλλά το πλασάρισμα στην πρώτη 8άδα της Σούπερ Λιγκ.