Την ισπανική αγορά τίμησε για ακόμα μία φορά ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ανακοίνωσε τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Ντάνι Πιτσίν ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στη Σαν Σεμπαστιάν. Ο Πιτσίν υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Παράλληλα, η ομάδα της Τρίπολης έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση επιτελικού μέσου. Οπως είναι γνωστό συζητά με τον Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ εναλλακτική λύση είναι ένας άλλος Αργεντινός, ο 31χρονος Ντιέγκο Αλμπέρτο Μοράλες, ο οποίος αγωνίζεται στην Τίγκρε.

Στο μεταξύ, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος θα μείνει στο Περιστέρι για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 22χρονος αμυντικός έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος αναζητά και ένα εξτρέμ και εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου Ισλανδού Αρνορ Τραούστασον, ο οποίος αγωνίζεται στη Ραπίντ.

Μία ακόμα μεταγραφή παρουσίασε ο Απόλλωνας. Πρόκειται για τον 28χρονο Πολωνό Μπαρτλομί Μπαμπιάρζ, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του γάλλου τερματοφύλακα Νταβίντ Ομπερχάουσερ στον Πλατανιά. Ο 26χρονος πορτιέρο έλυσε το συμβόλαιό του με τη Μετς και έχει συμφωνήσει με την ομάδα των Χανίων για τρία χρόνια.