Η μεταγραφική ενίσχυση στον Απόλλωνα συνεχίζεται και χθες είχε σειρά η επίθεση. Η ομάδα της Ριζούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού Ελι Ελμπάζ. Ο ισραηλινός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρυσι στη Χάποελ Κφαρ Σαμπά και σε 31 συμμετοχές σημείωσε 10 γκολ.

Ο Απόλλωνας θέλει έναν ακόμα επιθετικό και τσεκάρει τον 28χρονο Αργεντινό, Αντρές Ρίος, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Ντιφένσα ι Χουστίθια.

Στην Αργεντινή εντοπίζεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της διοίκησης του Απόλλωνα, καθώς περιμένουν την απάντηση στην πρόταση που έχει γίνει στον Τσόρι Ντομίνγκες. Ο 36χρονος Αργεντινός αναμένεται να επιστρέψει αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, ενώ στα χέρια του έχει πρόταση και από τον Αστέρα Τρίπολης.

Επιθετικό πήρε και η Ξάνθη. Πρόκειται για τον 31χρονο Κροάτη, Γκόραν Ρότσε, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Ιστρα. Η Ξάνθη αναζητά επίσης αμυντικό, επιτελικό μέσο και παίκτη για το δεξί άκρο της επίθεσης. Σήμερα αρχίζει η προετοιμασία, ενώ θα γίνει και η παρουσίαση του νέου τεχνικού Μίλαν Ράσταβατς.

Προετοιμασία αρχίζει σήμερα και ο Ατρόμητος, ενώ ο νέος προπονητής Νταμίρ Κάναντι έχει ζητήσει από τη διοίκηση έναν τερματοφύλακα και δύο παίκτες για τη μεσαία γραμμή.

Τέλος, τη μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζει και η Λαμία, με την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σουλεϊμάν Ομο, ενώ απέκτησε και τον Μιχάλη Φράγκο που αγωνιζόταν στη Σπάρτη.