Και τυπικά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα με ένα… χαρακτηριστικό post: «Στον δρόμο για τα… ασπρόμαυρα» έγραφε ο Σλοβάκος επιθετικός κάτω από μία φωτογραφία τραβηγμένη μέσα από το αεροπλάνο!

Μάλιστα, την είδηση της οριστικής συμφωνίας με τη Ζενίτ, επιβεβαίωσε σε ρωσική ιστοσελίδα και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης: «Ναι, ο Μακ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα sport-express.ru.

Λίγο νωρίτερα ο μάνατζερ του παίκτη, είχε αφήσει ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο κανονικής μεταγραφής και όχι δανεισμού από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πολύ για τον Μακ και οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρετε τα πάντα, μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες και των δύο συλλόγων. Αυτή τη στιγμή, δεν είναι γνωστό αν μιλάμε για δανεισμό ή κανονική μεταγραφή, αλλά οι διαπραγματεύσεις πηγαίνουν καλά και είναι στο τελικό στάδιο» είπε ο ατζέντης του Μακ, στην ολλανδική ιστοσελίδα «Pitreport.nl».

Από την άλλη, ο αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, Κονσταντίν Σαρσάνια, αρκέστηκε να πει: «Έχουμε αναπτύξει άριστες σχέσεις με την ελληνική ομάδα». Ο Ρόμπερτ Μακ είναι ήδη στην Ολλανδία για να αρχίσει την προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ