Προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή Κέρκυρας πήρε 55χρονος Βολιώτης, που συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, αποπλάνηση και ασέλγειας σε ανήλικη.

Ο συλληφθείς, που διέμενε σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας, στην περιοχή Κανόνι, έφτασε στο νησί την Παρασκευή, μαζί με 15χρονη, που την παρουσίασε αρχικά ως στενή συγγενή του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, φέρεται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη, αλλά έγινε αντιληπτός όταν η 15χρονη προέβαλε αντίσταση και οι φωνές της παρακίνησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ενημερώσουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 55χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νησιού, όταν προσπάθησε να διαφύγει από το νησί, έχοντας μαζί του και τη 15χρονη.

Πλέον κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, μετά τη 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από τις δικαστικές αρχές προκειμένου να απολογηθεί.

Στον εισαγγελέα Κέρκυρας προσήχθη η 40χρονη μητέρα της 15χρονης, προκειμένου να διερευνηθεί αν εμπλέκεται στην όλη υπόθεση, με αντάλλαγμα τη χρηματική ανταμοιβή.