Προχθές Σάββατο το απόγευμα στην Τζια σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο παντρεύτηκε ένας από τους τελευταίους εργένηδες της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο 52χρονος ρεθεμνιώτης αντιπρόεδρός της, Κωστής Χατζηδάκης.

Η σχέση ήταν γνωστή, αλλά ελάχιστοι γνώριζαν το ευτυχές γεγονός, το οποίο γνωστοποίησε εκ των υστέρων ο ίδιος με μήνυμά του στο facebook, όπου έλεγε το εξής: «Το πήρα το κορίτσι! Παντρευτήκαμε με την Πόπη χθες στην Τζια, σε πολύ στενό κύκλο. Με όλους τους φίλους θα βρεθούμε τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα». Βίον ανθόσπαρτον εύχομαι και δίνω έμφαση στο ραντεβού τον Σεπτέμβριο γιατί καταλαβαίνω ότι θα ήταν αδύνατον να το αποφύγει το ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα αγαπητό εντός και εκτός πολιτικής.

Η Πόπη Καλαϊτζή, που είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1979, ασχολείται πλέον μόνο με το επάγγελμά της, την ιατρική (πλαστική χειρουργός) και την εξειδίκευσή της στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας έχοντας εγκαταλείψει την πολιτική, ως πολιτευτής στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Τους μη βορειοελλαδίτες αναγνώστες μου ενημερώνω ότι υπήρξε από το 2002 νομαρχιακή σύμβουλος εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ενώ διετέλεσε για τέσσερα χρόνια (πετυχημένη) έπαρχος Λαγκαδά.