Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατέλαβε την τρίτη θέση στο διεθνές τουρνουά που ολοκληρώθηκε χτες στις Συρακούσες. Ηταν το τελευταίο τεστ ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη (14-30 Ιουλίου).

Στην πρεμιέρα επικράτησε 12-8 της Ρωσίας (Βλαχόπουλος 4), ενώ στο δεύτερο ματς ηττήθηκε από την Ιταλία 7-3. Στο παιχνίδι αυτό προηγήθηκε 3-2 στο τρίτο επτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια έμεινε 15 λεπτά χωρίς γκολ, με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να έχουν σερί 4-0 στην τελευταία περίοδο. Στο χτεσινό ματς η ελληνική ομάδα νίκησε την Αυστραλία 10-6 (Φουντούλης 3).

    

Κωπηλασία. Την 5η θέση στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών στους άνδρες στο παγκόσμιο κύπελλο κωπηλασίας που έγινε στη Λουκέρνη κατέκτησαν ο Λευτέρης Κόνσολας με τον Νίνο Νικολαΐδη. Ομως το πιο βασικό είναι ότι στην ελληνική κωπηλατική ομοσπονδία και μετά τη θητεία του ιταλού ομοσπονδιακού Τζιοβάνι Ποστιλιόνε δείχνει να φτιάχνουν πολύ καλά δίδυμα όπως αυτό του έμπειρου Κόνσολα με τον νεαρό και ενθουσιώδη Νικολαΐδη. Οι δύο κωπηλάτες μας ολοκλήρωσαν τα 2.000 μ. της διαδρομής σε 6:19.950