Φορτσάρει και για τον Γιάγκος Βούκοβιτς ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να κλείσει και αυτή η μεταγραφή, που θα ολοκληρώσει στην παρούσα φάση τον βασικό μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Την Παρασκευή οι Πειραιώτες θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον τρίτο προκριματικό γύρο (ουσιαστικά το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα παίξουν) και εκεί θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 25-26 Ιουλίου και τον επαναληπτικό στην 1-2 Αυγούστου.

Συνεπώς ο στόχος είναι να κλείσει και η μεταγραφή του στόπερ και μετά η ομάδα να επικεντρωθεί σε έναν από τους βασικούς στόχους της φέτος, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την απουσία ενός χρόνου.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς είναι ο παίκτης που είχαν «μαρκάρει» από την πρώτη στιγμή ο Μπέσνικ Χάσι και η διοίκηση για τη θέση του βασικού στόπερ, με τον 29χρονο σέρβο μέσο να είναι ζεστός στο να έρθει στο Λιμάνι.

Είχε ήδη μιλήσει με τον συμπατριώτη του και πρώην άσο του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς παλαιότερα και είχε ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος. Από την πλευρά τους και οι άνθρωποι της Κόνιασπορ δεν θέλουν να στερήσουν την ευκαιρία για μια τέτοια μεταγραφή στον παίκτη τους και ουσιαστικά έχουν ανακοινώσει ότι θα τα βρουν με την πειραϊκή ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα, με τον Οφόε να έχει επίσης ενσωματωθεί στην ομάδα, ο κοσοβάρος τεχνικός του Ολυμπιακού βλέπει ένα ένα τα κομμάτια να συμπληρώνουν το παζλ. Ενα ακόμα φιλικό οριστικοποιήθηκε χθες για τους Ερυθρόλευκους και είναι με τον Ατρόμητο στις 9 Αυγούστου στο Γ. Καραϊσκάκης, όπου θα γίνει –εφόσον έχουν προκριθεί οι πρωταθλητές Ελλάδας –μετά τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και λίγο πριν από τα πλέι οφ των πρωταθλητών.

Στις 7.000 έχουν ήδη φτάσει οι ανανεώσεις (ολοκληρώνονται αύριο), παρουσιάζοντας σημαντικά αυξημένη κίνηση σε σχέση με πέρυσι.