Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στην περίπτωση του Γιάγκος Βούκοβιτς είναι το γεγονός ότι ο παίκτης θέλει να έρθει στους πρωταθλητές Ελλάδας και έχει ουσιαστικά συμφωνήσει.

Αργά ή γρήγορα μια τέτοια παράμετρος παίζει σημαντικό ρόλο, όπως έγινε και στην περίπτωση του Βλάντις Οτζίτζα Οφόε, με τον βέλγο μέσο της Λέγκια Βαρσοβίας να πιέζει ο ίδιος την ομάδα του να τον παραχωρήσει και να μη συμφωνεί να πάει στο Κράσνονταρ.

Εκεί οι Ερυθρόλευκοι είχαν απομακρυνθεί και όταν είδαν ότι η μεταγραφή στη Ρωσία δεν ολοκληρώθηκε ξαναχτύπησαν, παίρνοντας τον παίκτη από τους Πολωνούς που δεν ήθελαν αφενός να κρατήσουν με το ζόρι τον ποδοσφαιριστή και αφετέρου να μη βγάλουν τίποτε έπειτα από λίγους μήνες που θα ήταν ελεύθερος. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα στην περίπτωση του 29χρονου σέρβου στόπερ, από τον οποίο η Κόνιασπορ περιμένει να βγάλει το κάτι παραπάνω και για αυτό παίρνει μερικές ημέρες ακόμα η επικείμενη μεταγραφή, για την οποία οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν κρατιούνται και έχουν γεμίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα όπου έχουν ντύσει ήδη στα ερυθρόλευκα τον παίκτη και τον καλωσορίζουν στον Πειραιά!

Φυσικά, μια μεταγραφή κλείνει όταν μπει η υπογραφή στα συμβόλαια, συνεπώς χρειάζεται υπομονή από τους οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδας.

Φιλικό με Αλκμααρ. Στο μεταξύ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, θα έχει την ευκαιρία να δει σήμερα εκ νέου την ομάδα του σε φιλικό παιχνίδι με την Αλκμααρ, σε έναν αγώνα που δεν θα έχει ούτε θεατές, αλλά ούτε δημοσιογράφους, καθώς είναι προπονητικού χαρακτήρα.

Οι πρωταθλητές θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια και Παπ Αμπού Σισέ, με τον ισπανό αριστερό οπισθοφύλακα να ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο χθες και να προφυλάσσεται. Οσο για τον σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Δευτέρας και επίσης δεν θα αγωνιστεί.

Μετά τους Ταχτσίδη, Εμενίκε και Καρσελά, ενσωματώθηκε στην αποστολή στο Βέλγιο και ο Οφόε, με τον Χάσι να έχει όλο και περισσότερο συμπληρωμένη την ομάδα.