Ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια βελτίωσης στο φιλικό με την Κορτράικ (στον πάγκο της είναι ο Γιάννης Αναστασίου), ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ.

«Δεν έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε 2-3 εκατ. ευρώ για κάθε παίκτη, κατά συνέπεια οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί» σημείωσε και πρόσθεσε ότι ακόμα και σήμερα περιμένει απαντήσεις από κάποιους παίκτες.

«Περνούν οι ημέρες και έχουμε αδυναμίες. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά εδώ και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζω. Η εμφάνιση στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης όσο και ρόστερ» είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι νίκησαν 2-1 την Κορτράικ με γκολ των Αλτμαν και Μολίνς.

Η ελληνική ομάδα περιμένει τη συνάντηση του Λουτσιάνο με τη διοίκηση της Κορίνθιανς, καθώς ο 24χρονος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας θέλει να μείνει ελεύθερος. Σημειώνουμε ότι ο Λουτσιάνο έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, οι Πράσινοι επανήλθαν για τον Νίκολα Στοΐλκοβιτς τον οποίο θέλουν να πάρουν από την Μπράγκα ως δανεικό.