Καύσωνας στη Νέα Σμύρνη! Οχι μόνο ένεκα της αφόρητης ζέστης, αλλά και γιατί ο Πανιώνιος στην καυτή του έδρα επιδιώκει απόψε (22.00) να εξασφαλίσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Γκόριτσα και να βάλει έτσι τις βάσεις για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις ο Πανιώνιος. Ωστόσο, πριν από 10 ημέρες έδωσε σε αντίστοιχες κλιματολογικές συνθήκες ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και έφτασε σε νίκη με σκορ 2-1. Αρα μπορεί!

«Δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ, έχουμε καλύτερη ποιότητα και ποδοσφαιριστές σε σχέση με την Γκόριτσα. Δεν είμαστε στο 100%, αντίθετα με την αντίπαλό μας που έχει δώσει επίσημα ματς. Οι ποδοσφαιριστές έχουν δίψα, παίζουν κάποιοι για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια σε όλους που κατάφεραν να αγωνιστεί ο Πανιώνιος ύστερα από εννιά χρόνια ξανά στην Ευρώπη» τόνισε ο (νέος) τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου.

Οντως, όσα είπε δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Αλλωστε, πριν από τρία χρόνια πήρε ρίσκο η διοίκηση των Δάρα, Ζαμάνη, η ομάδα κρατήθηκε στο κλαμπ των ισχυρών, δεν έπεσε στη Γ’ Εθνική και πλέον απολαμβάνει τους καρπούς της δουλειάς και της σωστής αντιμετώπισης των δύσκολων καταστάσεων.

Ο Γρηγορίου, για να επανέλθουμε στα αγωνιστικά, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μέχρι πρότινος βασικό αριστερό μπακ, τον Τασουλή, που μεταγράφηκε στη Λανς, οπότε ενδέχεται να δούμε τον Σαραμαντά. Ή και τον Ιρανό, τον Χατζισαφί.

Ο κόουτς δεν έκρυψε ότι κοιτά στις μεταγραφές και έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Σιώπη, ώστε να τον ταιριάξει με τον Κόρμπο, αλλά μέχρι να αποκτηθεί μένουμε στο αποψινό σημαντικό ραντεβού.

Οσο για τους Σλοβένους, ελπίζουν κι αυτοί, ενώ ο προπονητής τους Μίραν Σρέμπνιτς τόνισε πως «ο Πανιώνιος τεχνικά είναι δυνατός, πρέπει να αμυνθούμε σωστά και να ψάξουμε τις αντεπιθέσεις».

Η Πλατεία σήμερα θα είναι, αναμφίβολα, γεμάτη…