«Ξέρουμε την αλήθεια», έγραψε ο Αντρέα Μπαρτσάλι στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του μέσω των social media προς τον Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Η αποχώρηση του Μπονούτσι έγινε εν μέσω έντονης φημολογίας για συγκρούσεις του σπουδαίου ιταλού αμυντικού με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του Μαξ Αλέγκρι.

Στις 19 Ιουνίου η εφημερίδα «La Stampa», που ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι, ανέφερε πως ο Μπονούτσι ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Ντιμπάλα στο ημίχρονο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ, επειδή δέχτηκε νωρίς κίτρινη κάρτα. Κατά μία πληροφορία ο Μπονούτσι φέρεται ότι χαστούκισε τον Αργεντινό. Την ίδια ημέρα η «La Repubblica» έγραφε πως ο Μπονούτσι παρότρυνε στο ημίχρονο του τελικού τον Αλέγκρι να αντικαταστήσει τον Μπαρτσάλι με τον Κουαδράδο κάνοντας έξαλλο τον πρώτο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, τις οποίες οι πρωταγωνιστές χαρακτηρίζουν fake news, ο Μπονούτσι απείλησε πως θα σπάσει τα πόδια του Ντάνι Αλβες αν δεν έκλεινε αμέσως τη μουσική που έπαιζε πολύ δυνατά, πριν αρχίσει ο τελικός με τη Ρεάλ. Ο Μπονούτσι φέρεται ότι έπιασε από τον λαιμό τον Αλβες και ο τελευταίος του απάντησε πως «ακόμα κι αν χάσουμε, εγώ θα έχω κατακτήσει τρία Τσάμπιονς Λιγκ κι εσύ κανένα». Τότε οι δύο παίκτες πήγαν να έρθουν στα χέρια, αλλά παρενέβη ο Αλέγκρι, ο οποίος τους διεμήνυσε πως στο τέλος της σεζόν θα φύγουν και οι δύο. Οπως και συνέβη.

Την ιστορία φέρεται ότι φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος ωστόσο έσπευσε να διαψεύσει ότι έχει μιλήσει σε οποιονδήποτε.