Σε πλειστηριασμό βγαίνουν την επόμενη Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών εμπορικά σήματα της εταιρείας Πήγασος ΑΕ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας, που εκπροσωπεί στη διαδικασία και τις άλλες δύο τράπεζες ομολογιούχους δανειστές (Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank).

Ανάμεσά τους δύο ιστορικοί τίτλοι του ελληνικού Τύπου: η εφημερίδα «Εθνος» με τιμή εκκίνησης τα 2.355.000 ευρώ και η εφημερίδα «Ημερησία» με τιμή εκκίνησης τα 476.000 ευρώ. Την ίδια ημέρα θα πλειστηριαστούν και άλλες εταιρείες του Πήγασου μαζί με τα δάνεια και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους εργαζομένους με τιμές εκκίνησης από 20.000 ευρώ. Στον πλειστηριασμό δεν θα βγει το ποσοστό που διατηρεί ο Πήγασος στο Mega (13,09%).

Να θυμίσω, όπως έχω ξαναγράψει εδώ φιλοξενώντας και τις θέσεις τους, ότι οι εργαζόμενοι του ομίλου Πήγασος, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικό προσωπικό, λόγω της πολύμηνης μη καταβολής των δεδουλευμένων τους, συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους που άρχισαν την 1η Ιουνίου.