Δυσάρεστα ήταν τα νέα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λούκα Βιγιαφάνες, ο οποίος τελικά θα αναγκαστεί να χάσει τουλάχιστον το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο για τον 3οο προκριματικό του Europa Leauge. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός χαφ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στο πόδι και όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε, ναι μεν υπάρχει βελτίωση, αλλά όχι και πλήρης αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των πράσινων ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να μπορέσει να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων και να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που του έχει δημιουργηθεί, αφού δεν κατάφερε να αναρρώσει επιστρέφοντας από τις διακοπές του.

Αυτό σημαίνει, πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βιγιαφάνες για τουλάχιστον ένα ματς απέναντι σε Γιαγκελόνια ή Καμπάλα και έτσι θα αναγκαστεί να πορευτεί με τους Καμπέσας και Χατζηγιοβάνη για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Θυμίζουμε πως ο Βιγιαφάνιες είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στα πλέι-οφ, αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ μη έχοντας ξεπεράσει τελείως το πρόβλημα και εκεί υπέστη υποτροπή.