Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές μετά τον καθιερωμένο αγιασμό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ζήτησε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η κυριαρχία στην Ελλάδα είναι δεδομένη. Θέλουμε λοιπόν να συνεχίσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα είναι πολύ καλοί και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή», τους είπε ο Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε ξεχωριστά και με τους αρχηγούς της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επίσης συζήτηση και με τον Μπέσνικ Χάσι για θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων περιμένει το αυριανό τελευταίο τεστ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, προκειμένου να δει ακόμα κάποια πράγματα, ενόψει της πρώτης συνάντησης με την Παρτίζαν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Χάσι αναμένεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά και τον Βούκοβιτς, ώστε να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αν θα είναι σε θέση να τον υπολογίζει για το ματς με την πρωταθλήτρια Σερβίας.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που ενδέχεται να δοθούν δανεικοί: ο πορτογαλικός Τύπος ανέφερε ότι η Φεϊρένσε είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για μονοετή δανεισμό του Σπύρου Ρισβάνη, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του Χάσι. Παράλληλα, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Κιέβο Βερόνα επιμένει για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Νότιγχαμ. Ο Κασάμι επίσης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Ολυμπιακού και η ιταλική ομάδα σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της στην προσπάθεια να τον πείσει.

Στο μεταξύ, οι μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού έχουν ανεβάσει το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Είχαν προηγηθεί 10.000 ανανεώσεις και χθες, πρώτη ημέρα της ελεύθερης διάθεσης, πέρασαν από το Γεώργιος Καραϊσκάκης και έγιναν κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας άλλοι 1.500 φίλοι της ομάδας.