Ο Μπέσνικ Χάσι έχει το μυαλό του στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παικτών ενόψει του αυριανού αγώνα με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ωστόσο στην ΠΑΕ συνεχίζουν τις προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας Χρβόγε Μίλιτς είναι το νέο απόκτημα των Ερυθρολεύκων. Ο κροάτης αμυντικός αγωνιζόταν στη Φιορεντίνα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος της μεταγραφής έφτασε το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Μίλιτς αγωνίστηκε στη Χάιντουκ, τη σουηδική Τζούργκαρντεν και στη συνέχεια σε Ισκρα, Ροστόφ, ενώ πέρυσι είχε 23 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φιορεντίνα.

Την ίδια στιγμή ο Χάσι εξετάζει όλες τις περιπτώσεις για να παρουσιάσει αύριο στο Βελιγράδι την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και χθες παρουσιάστηκε νέο πρόβλημα. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης και αποκλείστηκε από την αποστολή που αναχωρεί σήμερα για το Βελιγράδι. Στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την άμυνα: Το ιδανικό για αυτόν θα ήταν να έχει τους Ρέτσο και Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας. Ο νεαρός αμυντικός έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά ήταν ένα δεκαήμερο εκτός. Επίσης, ο Βούκοβιτς δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελε. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει και τον Σισέ, ο οποίος παραμένει στη σκέψη του για την αρχική ενδεκάδα.

Ο Χάσι θα περιμένει για τις οριστικές αποφάσεις την ημέρα του αγώνα. Κι αυτό καθώς θέλει τον Ρομαό στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Οφόε. Στην περίπτωση που τελικά ο Ρομαό χρησιμοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Οφόε ενδέχεται να είναι ο Σιώπης.

Στην αποστολή συμπεριελήφθηκαν οι εξής: Ανσαριφάρντ, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ. Εκτός από τους τραυματίες Ομάρ, Μποτία, Ανδρούτσο, στην Αθήνα θα μείνουν επίσης και οι Ελιουνούσι, Μανθάτης, Μάρτινς, Σκαφίδας.

ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ. Αλλα και ο προπονητής της Παρτίζαν, Μίροσλαβ Τζούκιτς, είχε να σκεφτεί πολλά αυτές τις ημέρες. Ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του σερβικού πρωταθλήματος κόντρα στη Μάτσβα Σάμπατς (6-1) και ο Τζούριτς άφησε αιχμές, λέγοντας ότι «εμείς υπολογίζουμε σε αυτόν, αλλά θα πρέπει να υπολογίζει και αυτός εμάς». Ο Λεονάρντο θέλει να φύγει από το Βελιγράδι καθώς έχει πρόταση από την Αλ Αχλί, αρχικά οι Σέρβοι πίστευαν ότι δεν θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θα είναι παρών τουλάχιστον στο αυριανό ματς: «Θα παίξω για τη φανέλα και τον κόσμο. Δεν θέλω να λένε ότι δεν αγαπάω την ομάδα» είπε ο Λεονάρντο. Σε ό,τι αφορά τον νεαποκτηθέντα Σεϊντουμπά Σουμά, ο τεχνικός της Παρτίζαν υποστήριξε πως «δεν είναι σε θέση να παίξει περισσότερο από 20 λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό».