Κόσμο και κοσμάκη θα δει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη νέα διήμερη περιοδεία του στην Καβάλα, τη Θάσο και τη Δράμα που αρχίζει σήμερα. Μπορεί να είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο αρχηγός της ΝΔ όμως έχει επισημάνει ότι το φετινό καλοκαίρι προέχουν η αντιπολίτευση και η επαφή της γαλάζιας παράταξης με την κοινωνία και τα μπάνια μπορούν να περιμένουν.

Ευκαιρία για βουτιά στις όμορφες παραλίες της Θάσου και της Καβάλας είναι λίγο δύσκολο να έχει με βάση το πολύ φορτωμένο του πρόγραμμα, όμως αναμένεται να πάρει μπόλικη θαλασσινή αύρα.

Το πρωί ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί με ψαράδες στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να έχει ιδία άποψη για τα προβλήματα των πολιτών. Αμέσως μετά θα έχει πάλι επαφή με τη θάλασσα αφού θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas στον Πρίνο.

Η περιοδεία του θα συνεχιστεί στην καταπράσινη Θάσο. Εκεί ο αρχηγός της ΝΔ αναμένεται να επισκεφτεί το χωριό Καζαβίτι που είχε πληγεί από τη μεγάλη πυρκαγιά τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συναντήσεις με αρκετούς τοπικούς φορείς της Καβάλας. Αναμένεται δε και πάλι να περιηγηθεί τα μαγαζιά και την αγορά –όπως συνηθίζει να κάνει στις περιοδείες του και σε άλλες πόλεις –προκειμένου να μπορέσει να συνομιλήσει με τους πολίτες και να έχει άμεση επαφή με την κοινωνία.

Αύριο ο πρόεδρος της ΝΔ είναι προγραμματισμένο να επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων αλλά και τη Δράμα, όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του νομού στο Επιμελητήριο.