Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Πανιωνίου συνεχίζεται στη Νετάνια, μια παραλιακή πόλη 30 χλμ. βόρεια του Τελ Αβίβ.

Η ελληνική ομάδα ετοιμάζεται να ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο –αυτή τη φορά υψηλότερο –στον τρίτο γύρο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ (19.45, ΝS2).

Δύσκολη η αποστολή του Πανιωνίου, καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους Ιρανούς Μασούντ και Χατζισαφί, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα καθώς η νομοθεσία της χώρας τούς απαγορεύει το ταξίδι στο Ισραήλ.

Στην ελληνική ομάδα υπάρχει πάντως αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Η Μακάμπι είναι πιο έμπειρη, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Για πολλά από τα παιδιά είναι η πρώτη φορά που αγωνίζονται σε αυτή τη διοργάνωση, όμως όλοι θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την τακτική, στην οποία δουλεύει η ομάδα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας.

Ο Γρηγορίου ρωτήθηκε για τα πλεονεκτήματα της Μακάμπι: «Εχουμε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ καλή επίθεση και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά με μια κίνηση. Γνωρίζουμε ότι θα πιέσουν σε κάθε μπάλα, είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας».

Ο προπονητής της Μακάμπι, Ζόρντι Κρόιφ, έδειξε να υπολογίζει τον Πανιώνιο και προειδοποίησε τους παίκτες του: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό και ο Πανιώνιος είναι δυνατή ομάδα. Θα είναι λάθος μας να πιστέψουμε ότι είμαστε καλύτεροι, ενώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα» υποστήριξε.