Δύο ημέρες πριν από τον δεύτερο αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στον Ολυμπιακό θέλουν να ρίξουν τους τόνους. Το 3-1 στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτίζαν δημιούργησε ευφορία, αλλά το χειρότερο θα ήταν να φέρει εφησυχασμό.

Οι αντίπαλοι δεν παύουν να λένε ότι θα χτυπήσουν την πρόκριση και άρα αυτό συνεπάγεται ότι στον Ολυμπιακό οφείλουν να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση. Ενα σημαντικό στοιχείο, εξάλλου, της αναμέτρησης θα αφορά το ποιοι θα πιάσουν θέση στα επίσημα του Γ. Καραϊσκάκης. Σύμφωνα λοιπόν με πηγές, σκοπεύουν να δώσουν το «παρών» αρκετά στελέχη ή «κατάσκοποι» ευρωπαϊκών ομάδων.

Με τα μάτια στραμμένα στον ποδοσφαιριστή που τούτη την ώρα έχει το μεγαλύτερο σουξέ συγκριτικά με τους έλληνες συναδέλφους του: η αναφορά γίνεται, φυσικά, για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Το νεαρό (18) της ηλικίας του σε συνδυασμό με την ανασταλτική του ικανότητα και βέβαια με την παρουσία του στις μικρές εθνικές ομάδες τον έχουν καταστήσει ποδοσφαιριστή με τον οποίο αξίζει κάποιος να ασχοληθεί και εντέλει να επενδύσει. Λέγεται συνεπώς, και αυτό δεν διαψεύστηκε καθόσον δημοσιεύτηκε και σε ιστοσελίδες της Γερμανίας, ότι η Λεβερκούζεν θα έχει απεσταλμένο στο Νέο Φάληρο προκειμένου να τσεκάρει για πολλοστή φορά τον διεθνή αμυντικό. Ο Ρέτσος έχει τα προσόντα να καλύψει όλες τις θέσεις της άμυνας και επί του παρόντος ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί αρκετά ακριβά: πάνω από 15 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες είχε διαρρεύσει πως στον Πειραιά είχαν αρνηθεί τέσσερις προτάσεις για τον Ρέτσο, ωστόσο το ενδιαφέρον από το εξωτερικό είναι υπαρκτό και μένει να δούμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει.