Στο Βελιγράδι κλήθηκε την τελευταία στιγμή να διαχειριστεί την απουσία του Κώστα Φορτούνη (λόγω στομαχικών διαταραχών), πάνω στον οποίο είχε στήσει όλο το πλάνο του. Παράλληλα δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει ακόμα τον Γιάγκος Βούκοβιτς.

Τα πράγματα φαίνονται πολύ πιο απλά αύριο το βράδυ για τον Μπέσνικ Χάσι, καθώς όπως όλα δείχνουν ο κοσοβάρος τεχνικός των πρωταθλητών θα έχει στο βασικό σχήμα όχι μόνο τον Φορτούνη αλλά και τον κεντρικό αμυντικό της Εθνικής Σερβίας στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό.

Αυτό που ψάχνει λοιπόν ο κόουτς των Ερυθρολεύκων είναι να πείσει τους παίκτες του ότι το παιχνίδι είναι σημαντικό και η νίκη απαραίτητη, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προκρίνεται ακόμα και αν χάσει 2-0 !

Στη Σερβία, λίγο η πολεμική ατμόσφαιρα από την εξέδρα, λίγο το δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων, ήταν βούτυρο στο ψωμί των παικτών του Ολυμπιακού που όταν είναι (παίζουν) στην πρίζα, σπάνια αποτυγχάνουν αφού τους αρέσουν τα δύσκολα.

Εδώ ο Χάσι γνωρίζει καλά ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο εφησυχασμός και για αυτό προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση και να μη μείνουν στο γκολ του Εμενίκε, που εκτός από τη διαμόρφωση του σκορ έκανε πιο απλή τη δουλειά των συμπαικτών του για τον επαναληπτικό.

Σίγουρα πάντως το μεγαλύτερο κίνητρό τους είναι να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους κατά την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο Γ. Καραϊσκάκης και να πάρουν την πολύτιμη (βαθμολογικά στο ranking της ΟΥΕΦΑ) νίκη.