Προχειρότητες

Σε διαδικασία εκλογών βρίσκεται η ΕΠΟ, αλλά τα λάθη δεν αποφεύγονται. Ή, αν προτιμάτε, οι κακοτοπιές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Προσέξτε τι προκύπτει από τη δημοσίευση της προκήρυξης για το Κύπελλο: ο τελικός προγραμματίζεται για τις 14 Απριλίου και, όπως λέει η Ομοσπονδία, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, μπορεί στην πορεία να διαφοροποιηθεί η απόφαση και να οριστεί νέο γήπεδο, που θα πληροί όμως τις προϋποθέσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του ματς! Τι ωραία που τα λένε και τα σκέφτονται οι αρμόδιοι. Θα λέγαμε πως ζουν σε έναν κόσμο ονείρων… Γιατί και τον περασμένο Μάιο μιλούσαν για ασφαλή γήπεδα και άλλα τινά, όλοι όμως θυμόμαστε τι θλιβερά και εκτεταμένα επεισόδια είχαμε στον Βόλο. Αραγε, αυτό το μεγάλο πάθημα δεν έγινε μάθημα; Οσον αφορά τις εκλογές, ορίστηκαν για τις 18 Αυγούστου, ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα της νέας σεζόν. Αν φυσικά έχουμε τότε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος γιατί οι εκκρεμότητες με τα τηλεοπτικά και τις απαιτήσεις Λίγκας και ομάδων δημιουργούν ένα τοπίο ολότελα θολό.

Λέει «αντίο»

Μυστήριο αυτό που συνέβη με τον ΠΑΟΚ και τον Ουάρντα. Τον περασμένο χειμώνα όλοι τον ήθελαν στην Τούμπα, ουδείς μπορεί να υποστηρίξει ότι ο εξτρέμ από την Αίγυπτο στερείται ποιότητας και δεν πρόσφερε, αλλά ξαφνικά βρέθηκε στην απέξω. Να τα έσπασε με τον προπονητή; Να έχουν δίκιο όσοι αναφέρονται σε ατίθασο χαρακτήρα που δύσκολα μπαίνει σε καλούπια; Το βέβαιο είναι πως απόφαση ελήφθη και είναι να παραχωρηθεί δανεικός ο παίκτης στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Φατέ. Πιθανόν δε, δανεικός και χωρίς σοβαρή προοπτική επιστροφής τούτη την ώρα. Οσον αφορά το ποιος μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ, στη Γερμανία θυμήθηκαν τον Δικέφαλο με αφορμή τις τάσεις φυγής που έχει από τη Βόλφσμπουργκ ο Βιεϊρίνια. Πρόκειται για ένα διαχρονικό φλερτ, αλλά ακραίους παραέχει πολλούς το ρόστερ.

Επιστρέφει η Ολγα

Τον περασμένο Απρίλιο κατηγορήθηκε για εμπλοκή σε θέμα ντόπινγκ η Χατζηνικολάου. Εκτοτε, η αθλήτρια του Ολυμπιακού έμεινε εκτός δράσης και όχι μόνο δεν πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε στο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Γυναικών, της οποίας είναι βασικό στέλεχος. Χθες, το ΕΣΚΑΝ αποφάνθηκε ότι δεν υπήρξε θέμα ντόπινγκ, με αποτέλεσμα η διεθνής γκαρντ να μπορεί να συνεχίσει την καριέρα της. «Η αλήθεια έλαμψε» είπε η ηλικίας 36 ετών παίκτρια μετά τη δικαίωσή της.

Ιντέγε

Στερνή μου γνώση… Τον περασμένο χειμώνα πίεσε για να πάρει μεταγραφή στην Κίνα και να αβγατίσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του. Το πέτυχε. Ωστόσο, χάθηκε από το προσκήνιο, σταδιακά αγωνίζεται λιγότερο, οπότε τώρα το ξανασκέφτεται για το πού πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του. Υπάρχει, άραγε, ενδεχόμενο και προοπτική επιστροφής του στα μέρη μας;