Ο Κώστας Φιλιππίδης χάνει οριστικά το κορυφαίο ραντεβού της χρονιάς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου (τα χθεσινά αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι δεν έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημά του που δημιουργήθηκε από την περίφημη λακκούβα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ) και η είδηση της αγωγής που έκανε προς τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου ταξιδεύει παντού!

Η γαλλική εφημερίδα «Εκίπ», με εκατομμύρια αναγνώστες ανά την υφήλιο, αναφέρει ότι είναι απαράδεκτο να προετοιμάζονται αθλητές παγκόσμιας κλάσης –και όχι μόνο –κάτω απο τέτοιες συνθήκες και ασχολείται με την ιστορία του έλληνα επικοντιστή που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση (λίγο πριν τραυματιστεί στις 19 Ιουνίου) και στόχευε ακόμα και σε μετάλλιο στο Λονδίνο.

Θυμίζουμε ότι ο Φιλιππίδης είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους έλληνες αθλητές στον κόσμο, καθώς δεν λείπει από κανένα διεθνές μίτινγκ αλλά και τις λοιπές μεγάλες διοργανώσεις, έχοντας και σημαντικές διακρίσεις (με κορυφαία τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στον κλειστό στίβο).

Τώρα είναι αναγκασμένος να μείνει εκτός μάχης λόγω μη συντήρησης του ΟΑΚΑ και η είδηση της αγωγής του έφτασε μέχρι και την Ινδία!

Ποιος αμφιβάλλει ότι γίναμε ξανά ρεζίλι;