Ο αγώνας στο Βελιγράδι μόλις έχει τελειώσει και ο Μπέσνικ Χάσι μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και σταματάει τους παίκτες του να μην πάνε στα αποδυτήρια. Τους μαζεύει στο κέντρο του γηπέδου, τους μιλάει λίγα λεπτά και μετά αποχωρούν όλοι μαζί.

Στου Ρέντη, κάθε μέρα έχει συνομιλία μαζί τους και το παρατσούκλι Δίκαιος (βασικά για τον τρόπο επιλογής της ενδεκάδας) που του έβγαλαν στο στάδιο της προετοιμασίας οι παίκτες είναι το πρώτο παράσημο του κοσοβάρου προπονητή.

Ο Χάσι κάθεται σε έναν από τους πιο απαιτητικούς πάγκους, αλλά στα πρώτα του βήματα φαίνεται να έχει κερδίσει τους περισσότερους παίκτες του, ιδιαίτερα από τον τρόπο που τους προσεγγίζει (όταν, για παράδειγμα, πέρυσι με τον Πάουλο Μπέντο οι παίκτες δεν είχαν καν επαφή και σπάνια επικοινωνούσαν μαζί του).

Παραμονές του επαναληπτικού αγώνα με την πρωταθλήτρια Σερβίας, ο κόουτς του Ολυμπιακού συνεχίζει να τους προειδοποιεί λέγοντάς τους ότι θα πρέπει απόψε (21.45 – Novasports 2) να μπουν στο γήπεδο σαν να έχει λήξει 0-0 το πρώτο παιχνίδι.

«Ποτέ ένα παιχνίδι δεν τελειώνει αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί από την αρχή. Η Παρτίζαν δεν έχει πλέον τίποτε να χάσει και δεν θα έχει την πίεση και το άγχος του πρώτου αγώνα μπροστά στο κοινό της. Θέλει προσοχή γιατί εάν πετύχουν αυτοί πρώτοι γκολ, ίσως να δημιουργήσουν λίγο πανικό στην ομάδα μας» αποφάνθηκε ο Μπέσνικ Χάσι που για να πείσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες του ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι τους θύμισε το δικό του πάθημα το 2010 για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τότε που η Αντερλεχτ είχε πάρει ισοπαλία 2-2 στο Βελιγράδι, αλλά οι Σέρβοι απάντησαν με το ίδιο σκορ στο Βέλγιο και προκρίθηκαν στα πέναλτι στους ομίλους!

«Φυσικά και το θυμάμαι και γι’ αυτό λέω στους παίκτες μου να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Εχω κάποιο πλάνο στο μυαλό μου, αλλά δεν θα σας το αποκαλύψω τώρα» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού που αυτή τη φορά θα έχει στη διάθεσή του για το αρχικό σχήμα τον Κώστα Φορτούνη.

Από την πλευρά των παικτών, ο Στέφανος Καπίνο υπενθύμισε: «Το περσινό μάθημα με τον πρόωρο αποκλεισμό μας έγινε μάθημα».

Πρόταση στον 26χρονο αργεντινό αμυντικό της Τζένοα Εσέκιελ Μουνιόζ έχει κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Ιταλούς, ενώ δημοσιεύματα από τη Γαλλία λένε ότι έχει κλείσει η περίπτωση του Ζιλέ.