Πικρή γεύση αφήνει στο στόμα των Νεοσμυρνιών η πρόωρη αποχώρησή τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οχι τόσο για τον καθαυτό αποκλεισμό του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ όσο γιατί η ισραηλινή ομάδα ήταν του χεριού του και ο Πανιώνιος μπορούσε να την ξεπεράσει και να προχωρήσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ατάκα του Γρηγορίου πως «δεν κέρδισε ο καλύτερος» είναι ο τίτλος του έργου που παίχτηκε χθες στη Νέα Σμύρνη.

Οι Κυανέρυθροι ηττήθηκαν για δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ (1-0), αλλά αποχαιρετούν την Ευρώπη με το κεφάλι ψηλά.

Στα συνολικά τέσσερα παιχνίδια για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ο Πανιώνιος απέδειξε πως επάξια πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παράλληλα μοίρασε υποσχέσεις στους πιστούς φίλους του ότι μπορεί όχι μόνο να επαναλάβει την περσινή εντυπωσιακή πορεία του αλλά και να τη βελτιώσει.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναδεικνύεται σε δήμιο των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Από τις πέντε φορές που έχει βρεθεί ενώπιον ελληνικών ομάδων, έχει προκριθεί τις τέσσερις. Εχει αποκλείσει κατά σειρά τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να ξεφύγει από τα νύχια της Μακάμπι είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Το γκολ που έκρινε το γεμάτο νεύρα και ένταση παιχνίδι σημειώθηκε με αυτογκόλ του Κόρμπου στο 78′.

Η παρουσία των Ιρανών Μασούντ και Χατζησαφί (πιθανόν να τιμωρηθούν από την ομοσπονδία της χώρας τους γιατί αγωνίστηκαν εναντίον ισραηλινής ομάδας) δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Συγκινητική ήταν και η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, ο οποίος στο τέλος αποθέωσε τους παίκτες του Γρηγορίου αναγνωρίζοντας τη σπουδαία προσπάθειά τους.