Πρόταση ακούνε στην ΑΕΚ, αλλά πρόταση δεν βλέπουν για τον σουηδό χαφ Γιάκομπ Γιόχανσον. Η φημολογία εντάθηκε (και) κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για έμπρακτο ενδιαφέρον της γαλλικής Τουλούζ για την απόκτηση του 27χρονου διεθνούς μέσου, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε από την Ενωση.

Παρ’ όλα αυτά, η γαλλική ιστοσελίδα laDepeche.fr ανέφερε ότι «η Τουλούζ βρίσκεται με την ΑΕΚ σε διαπραγμάτευση, η οποία θα ολοκληρωθεί είτε θετικά είτε αρνητικά εντός της επόμενης εβδομάδας», ενώ ο γάλλος δημοσιογράφος Ρεμί Μπουαζιάρ, ο οποίος επικαλείται το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αλλά και πηγές από τον γαλλικό σύλλογο, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως «η μεταγραφή του Γιόχανσον θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα». Στην ΑΕΚ πάντως προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα σε περίπτωση αποχώρησης του Γιόχανσον. Ηδη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ, παράλληλα με την αναζήτηση σέντερ φορ, εξετάζουν περιπτώσεις και κεντρικών μέσων.

Στο μεταξύ, λίγες ημέρες μετά τον Ροντρίγκο Γκάλο, με θλάση αποχώρησε από την προπόνηση των Κιτρινόμαυρων και ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο 22χρονος σέντερ φορ υπέστη θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση και θα απουσιάσει από την πρώτη αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο.