Εναν ακόμα σημαντικό παίκτη θα έχει στο οπλοστάσιο της ομάδας ο Μπέσνικ Χάσι, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν τη συμφωνία και με τον Γκιγιόμ Ζιλέ.

Ο 33χρονος βέλγος μέσος (που μπορεί να παίξει και ως δεξί μπακ) φόρεσε χθες τα ερυθρόλευκα και δήλωσε ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα του Γ. Καραϊσκάκης ως παίκτης πλέον του Ολυμπιακού, καθώς την είχε ζήσει ως αντίπαλος με την ομάδα της Αντερλεχτ.

Από εκεί τον γνωρίζει ο Μπέσνικ Χάσι και ήταν από τις βασικές εισηγήσεις του με τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει και αυτή την επιθυμία του πραγματικότητα. Πλέον είναι στο χέρι του τεχνικού των Πειραιωτών για το πότε θα υπολογίζουν τον Ζιλέ, αφού θα πρέπει πρώτα να τον δει και σε κάποιες προπονήσεις.

Οσον αφορά την περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου, οι φήμες ότι η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει «αγγίξει» σε προσφορά ένα ποσό που μπορεί να συζητήσει ο Ολυμπιακός (περί τα 15 εκατ. ευρώ), σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικό ποσοστό μεταπώλησης (20%), δίνουν και πάλι ξεχωριστό ενδιαφέρον στην υπόθεση, με τον νεαρό άσο να μην αποκλείεται να συνεχίσει στην Μπουντεσλίγκα, αλλά κάτι τέτοιο, εάν γίνει, θα είναι μετά τα παιχνίδια με τη Ριέκα.

Στο μεταξύ, ο Oλυμπιακός συνεχίζει χέρι χέρι με τη UNICEF και ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφερόμενος σε αυτήν τη συνεργασία, τόνισε μεταξύ άλλων: «Μαζί, από τότε που πρωτοξεκίνησε η συνεργασία μας το 2013, ο Ολυμπιακός και η UNICEF, έχουμε πετύχει τόσο πολλά προς όφελος των παιδιών που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Ανανεώνοντας σήμερα, για δεύτερη φορά, αυτή την τόσο αποτελεσματική συνεργασία, δηλώνουμε και πάλι τη δέσμευσή μας να πετύχουμε ακόμα περισσότερα για την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κατά τα επόμενα χρόνια. Ο Ολυμπιακός ανέκαθεν εκπροσωπούσε μια δέσμη ιδεών και αξιών, οι οποίες όχι μόνο προωθούν την ευγενή άμιλλα και τις αθλητικές επιτυχίες, αλλά δίνουν επίσης κορυφαία σημασία στις έννοιες της αλληλεγγύης και της ομαδικής εργασίας. Για τον λόγο αυτόν, όλοι εμείς στην οικογένεια του Ολυμπιακού συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και στηρίζουμε τη UNICEF στην αποστολή της ώστε περισσότερα παιδιά να έχουν ένα πιο λαμπερό μέλλον».