Θρίαμβος του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ Νέων που πραγματοποιήθηκε στο Μέντεμπλινγκ της Ολλανδίας. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είχε μόλις 27 βαθμούς ποινής έπειτα από τις 11 ιστιοδρομίες και άφησε αρκετά πίσω του τον Αργεντίνο Ντίτριχ και τον Μπέζι από το Χονγκ Κονγκ, που είχαν 59 βαθμούς.  

Επειτα από 11 ιστιοδρομίες ο αθλητής του ΝΟΒ ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς έναντι 59 των Ντίτριχ και Μπέζι.

Αν και ξεκίνησε με τη 2η θέση, στη συνέχεια έπεσε στην 70ή στη δεύτερη ιστιοδρομία (την οποία φυσικά «πέταξε»), στη συνέχεια ήταν 6ος, 4ος  6ος, 4ος, 22ος και έκανε εντυπωσιακό φινάλε μένοντας μέσα στην πρώτη τετράδα στις τελευταίες τέσσερις ιστιοδρομίες (3ος, 4ος, 2ος, 1ος).

n Βουλιαγμένη και Γλυφάδα κληρώθηκαν στον ίδιο προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας (1-3 Δεκεμβρίου στο Ντουναουσβάρος στην Ουγγαρία, παρέα με τη διοργανώτρια και την αδύναμη γαλλική Λιλ) όπου περνούν οι δύο πρώτες ομάδες.