Ο Παναθηναϊκός θα μπει απόψε στο Σαν Μαμές με στόχο –τι άλλο –τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μπιλμπάο (21.45, COSMOTE2) ώστε να συνεχίσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι μετά το 2-3 της Λεωφόρου.

«Δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι είμαστε καλή ομάδα. Μπορούμε να νικήσουμε. Δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο» ήταν το μήνυμα του Νίκλας Χουλτ. Ομως και στην Μπιλμπάο ξέρουν καλά ότι –παρά τη νίκη της με 3-2 στην Αθήνα –ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για την πρόκριση. «Δεν υπάρχει σιγουριά. Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήρθε για να θαυμάσει το γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Βάσκων, Κούκο Θιγάντα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στον Αντρές Τσάβες, λέγοντας ότι μπορεί να είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ πρόσθεσε ότι οι Πράσινοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να σημειώσουμε γκολ και γενικά να αγωνιστούμε πιο ελεύθερα. Δεν φοβόμαστε και πιστεύω ότι οι παίκτες θα κάνουν το καλύτερο» είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.