«Ζωντανή» ενημέρωση για τις προσφορές στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, παρέχει πλέον ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) μέσω της ιστοσελίδας του www.aia.gr.

Εγκαινιάζοντας μια νέα υπηρεσία, το Ticket Offers (http://www.aia.gr/el/traveler/flight-info/ticket-offers), ο ΔΑΑ προσφέρει στον επισκέπτη της ιστοσελίδας του αεροδρομίου live ενημέρωση για τις πιο ελκυστικές προσφορές που υπάρχουν στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων. Πρόκειται για εισιτήρια, τα οποία διατίθενται από τις αεροπορικές εταιρείες που «πετούν» προς-από την Αθήνα ή χρησιμοποιούν την ελληνική πρωτεύουσα ως ενδιάμεσο σταθμό.

Η νέα υπηρεσία Ticket Offers, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του ΔΑΑ, «φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το σύγχρονο ταξιδιώτη που αναζητά διαρκώς τρόπους να απλοποιεί και να βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία του στο σύνολό της». Επιπλέον, τονίζουν οι εκπρόσωποι του αεροδρομίου, «αποτελεί άλλο ένα σημαντικό προωθητικό εργαλείο μάρκετινγκ του ΔΑΑ, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των αεροπορικών εταιρειών που αναπτύσσουν το δίκτυό τους στην αγορά της Αθήνας».

Παράλληλα, μέσα από την ενότητα «Πτήσεις και Προορισμοί», ο επισκέπτης του site του ΔΑΑ έχει πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, σε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τις πτήσεις, στο δίκτυο των απευθείας δρομολογίων που ξεκινούν από την Αθήνα και στη νέα ενότητα των δρομολογίων «Μέσω Αθήνας».

Η νέα υπηρεσία Ticket Offers ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με προσφορές εισιτηρίων των εταιρειών Emirates, Swiss, Blue Air, Royal Jordanian, Ryanair κ.α., ενώ εμπλουτίζεται καθημερινά και με καινούργιες προσφορές, εξασφαλίζοντας στους χρήστες εύκολη και γρήγορη πλοήγηση όλο το 24ωρο. Σημειώνεται, ότι οι τιμές των προσφορών των εισιτηρίων, αντιστοιχούν σε ταξίδια μετ’ επιστροφής και περιλαμβάνουν όλους τους σχετικούς φόρους.