«Ολα πρίμα. Μην ανησυχείτε, έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα… Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές, με συγκινήσατε. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς της Καρδιολογικής κλινικής και Μονάδας του Ιπποκράτειου».

Με την ανάρτηση αυτή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έβαλε τελεία στην ανησυχία που προκάλεσε η χτεσινή περιπέτεια της υγείας του.

Οπως περιγράφεται και σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του στην Αριστοτέλους, ο Πολάκης που βρισκόταν στην Βουλή, αισθάνθηκε αδιαθεσία, γεγονός που τον οδήγησε άμεσα στο Ιπποκράτειο. Εκεί υποβλήθηκε στις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις καθώς διαπιστώθηκε επεισόδιο αρρυθμίας (κολπική μαρμαρυγή).

Οπως αναφέρουν συνεργάτες του και ιατρικές πηγές, η κατάσταση της υγείας του δεν προκαλεί ανησυχία με αποτέλεσμα να λάβει εξιτήριο χτες το βράδυ. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πηγές, ο 52χρονος Πολάκης έχει ιστορικό αρρυθμιών, γεγονός που κάνει τους θεράποντες ιατρούς του να επιμένουν ότι πρέπει να κόψει τις κακές συνήθειες (κάπνισμα) και να μειώσει το στρες. Οι γιατροί όμως λένε για τους γιατρούς ότι είναι οι πιο απρόσεκτοι και απείθαρχοι ασθενείς. Περαστικά!