Το έγκλημα έγινε στη Λεωφόρο. Η τιμωρία ήρθε στο πανέμορφο νέο Σαν Μαμές. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και αποχαιρέτησε την Ευρώπη από τον Αύγουστο για δεύτερη φορά σε μία τριετία.

Ο τρόπος που έπαιξε χθες ο Παναθηναϊκός έκανε πιο πικρό τον αποκλεισμό του γιατί έγινε κατανοητό από τους Πράσινους το μέγεθος της ευκαιρίας που έχασαν στη Λεωφόρο να θέσουν νοκάουτ τους Βάσκους. Εκείνο το εφιαλτικό επτάλεπτο στη διάρκεια του οποίου το 2-0 για τον Παναθηναϊκό έγινε 2-3 θα κυνηγά για πολύ καιρό τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τουλάχιστον οι οπαδοί του Τριφυλλιού μπορούν να αισιοδοξούν πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες στην ομάδα, αν συνεχίσει να αγωνίζεται όπως χθες στη Χώρα των Βάσκων.

Το νέο στοιχείο που βγάζει προς τα έξω ο Παναθηναϊκός είναι το συνεχές πρέσινγκ και το κυνήγι στο σκορ ακόμα κι όταν ουσιαστικά όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει. Αυτή η μαχητικότητα, που αποτελούσε σήμα κατατεθέν του Ουζουνίδη από τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής, έχει μεταγγιστεί στο Τριφύλλι που δείχνει ικανό να ανθίσει ξανά.

Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού πέτυχε ο Μιουνιαΐν, στον οποίον κατέληξε η μπάλα στο 22′, ύστερα από έξοχο συνδυασμό των Αντούριθ και Σουσαέτα.

Η καλύτερη στιγμή των Πρασίνων ήρθε στο 41′ όταν ύστερα από σουτ του Τσάβες η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Ερερίν.