Ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να φύγει από το Αγρίνιο με τους τρεις βαθμούς. Προηγήθηκε δύο φορές, ο Παναιτωλικός όμως είχε τον τρόπο να απαντήσει (2-2). Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν για ένα ακόμα παιχνίδι να διαχειριστούν σωστά το προβάδισμα. Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, χρησιμοποίησε στο δεύτερο μέρος τούς Κλέσιο και Μοράρ, οι οποίοι βοήθησαν στην αλλαγή του ρυθμού. «Με χαροποίησε το γεγονός ότι οι παίκτες δεν παράτησαν το παιχνίδι και είναι σημαντικό ότι μας βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές» είπε ο Χάβος. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε λοιπόν δύο φορές με τους Ντιγκινί (33′) και Ντάουντα (69′), αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τους Χαντάκια (67′) και Μοράρ (79′).

Ο προπονητής των φιλοξενουμένων Νταμίρ Κάναντι χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο και πρόσθεσε ότι η ομάδα του χρειάζεται περισσότερη δουλειά σε στημένες φάσεις.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μαρινάκης (87′ Βασιλούδης), Ρότσα, Μπεχαράνο, Λόπες, Ρόσα, Ντίας (76′ Μοράρ), Μάζουρεκ (56′ Κλέσιο), Μαρκόφσκι.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Γιάννουλης (76′ Μενσά), Κιβρακίδης, Μπουσούλαζιτς (66′ Ρισβάνης ), Μάντσον, Ούμπιδες, Ντιγκινί (67′ Βασιλακάκης), Μανούσος, Ντάουντα.