Νέα μεταγραφική «βόμβα» από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά την απόκτηση του Νεϊμάρ έναντι 222 εκατ. ευρώ, η γαλλική ομάδα φέρνει στο Παρίσι και τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος πέρυσι εντυπωσίασε με τη φανέλα της Μονακό. Σύμφωνα με τη «L’ Equipe», ο Εμπαπέ θα αποκτηθεί από την Παρί ως δανεικός για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς 180 εκατ. ευρώ! Ετσι η μεταγραφή θα επισημοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τους κανόνες του financial fair play της ΟΥΕΦΑ. Ωστόσο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναμένεται να εξετάσει αυτή τη μεταγραφή. Οσον αφορά τον Εμπαπέ, έχει ήδη συμφωνήσει με την Παρί, ενδέχεται να περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και θα ενταχθεί στην ομάδα μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Η Μονακό έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του 19χρονου επιθετικού, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ έχει συμφωνήσει με την Ιντερ για την απόκτηση του Μαυροβούνιου Στέφαν Γιόβετιτς έναντι 11 εκατ. ευρώ. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ συνέτριψε χθες στο ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος τη Μαρσέιγ με 6-1, με σκόρερ τους Φαλκάο (δύο γκολ), Γκλικ, Ντιακαμπί, Σιμπιντέ και Φαμπίνιο.   

Αλλα αποτελέσματα: Ναντ – Λυών 0-0, Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν 3-0, Αμιάν – Νις 3-0, Ντιζόν – Μονπελιέ 2-1, Μπορντό – Τρουά 2-1, Καέν – Μετς 1-0, Τουλούζ – Ρεν 3-2, Γκινγκάμπ – Στρασβούργο 2-0, Ανζέ – Λιλ 1-1.