Πάνω από δύο μήνες απέχει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (31 Οκτωβρίου) και όμως στις τάξεις των φίλων της ομάδας έχει σημάνει συναγερμός. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τηλεφωνούν στα γραφεία της ΠΑΕ για να ενημερωθούν πώς θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» σε αυτό το κορυφαίο ραντεβού.

Το οποίο, πέρα από το τεράστιο όνομα της Μπαρτσελόνα, συνδυάζεται με την επιστροφή –ως αντιπάλου –του Ερνέστο Βαλβέρδε, του προπονητή που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος ξένος τεχνικός στο Λιμάνι εδώ και δεκαετίες.

Οι πιο έξυπνοι, αντί να περιμένουν να βρουν το μαγικό χαρτάκι με την Μπάρτσα, σπεύδουν (όσο προλαβαίνουν ακόμα) να αγοράσουν διαρκείας, με αποτέλεσμα να έχει ήδη εκτοξευθεί ο αριθμός όσων έχουν διατεθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη ξεπεράστηκε (από την περασμένη Παρασκευή) το φράγμα των 18.000 διαρκείας και με τον ρυθμό που σημειώνει η κίνησή τους είναι θέμα χρόνου να σπάσει και αυτό των 20.000.

Οι ουρές συνεχίζονται, καθώς η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους, σε συνδυασμό με τις αρκετά καλές (για την εποχή) εμφανίσεις της ομάδας, έχουν ζεστάνει για τα καλά τον κόσμο που σπεύδει στα εκδοτήρια.