Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, παρότι δεν είχε τους οπαδούς του. Η νίκη επί της Κέρκυρας (3-1) σημειώθηκε στο άδειο –λόγω τιμωρίας –γήπεδο της Τούμπας και ύστερα από το σοκ του αποκλεισμού στο Γιουρόπα Λιγκ από τη σουηδική Εστερσουντ.

«Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε έχοντας πολύ λίγο χρόνο να δουλέψουμε μετά τον αγώνα της Πέμπτης. Κρατάμε ότι αντιδράσαμε σωστά» είπε ο Λουτσέσκου, ο οποίος θέλησε να φρεσκάρει την ομάδα πραγματοποιώντας αρκετές αλλαγές. Ο ΠΑΟΚ είχε 20 τελικές και κορυφαίος της Κέρκυρας ήταν ο τερματοφύλακας Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε εξαιρετικές επεμβάσεις. Ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ στο 41′ και η Κέρκυρα ισοφάρισε με πέναλτι του Νούνες. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο β’ μέρος από τους Πέλκα (53′) και Μακ (59′).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Λεβέκ (65′ Πούγγουρας), Κάτσε, Σάχοφ, Τζάλμα, Πέλκας, Λημνιός (58′ Μακ), Πρίγιοβιτς (79′ Κουλούρης).

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γκόμες, Κόντος (62′ Μπάουμαν), Ντιόγκο, Σιόντης, Νούνιες (52′ Επστάιν), Ντουαλά, Ζορμπάς (75′ Μεληκιώτης).