Ο Ζοζέ Μαουρίτσιο έφτιαξε το όνομά του στο Γκρόζνι, την πρωτεύουσα της Τσετσενίας. Αγωνίστηκε πέντε χρόνια στην τοπική ομάδα, πριν πάρει μεταγραφή για τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται σήμερα να υποδεχτούν τον 28χρονο βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ο Μαουρίτσιο έμεινε ελεύθερος από τη Ζενίτ και συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ έναντι 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο συμβόλαιο θα υπάρχει υψηλή ρήτρα η οποία μπορεί να αγγίξει τα 10 εκατ. ευρώ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε προχθές πως αρχίζει μια περίοδος πραγματικής δουλειάς στην ομάδα και θα έχει στη διάθεσή του νέα όπλα. Θυμίζουμε ότι πλέον ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μπορεί να δουλέψει και με τον Μαροκινό Ομάρ ελ Καντουρί, ο οποίος αποκτήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Στο μεταξύ, η Καραμπάγκ έκανε πρόταση για δανεισμό του Πέδρο Ενρίκε, σημειώνοντας μάλιστα ότι δέχεται να μπει στη συμφωνία ρήτρα αγοράς ύψους 3 εκατ. ευρώ. Επίσης, ο Ουάρντα ενδέχεται να δοθεί δανεικός στον Ατρόμητο.