Το περιοδικό Elle σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων έπειτα από δέκα χρόνια χάρη στο τεύχος που φιλοξένησε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη της Μπριζίτ Μακρόν, μετά την εκλογή του συζύγου της, ο οποίος βλέπει τη δημοτικότητά του να κατρακυλά.

Το τεύχος πούλησε πάνω από 530.000 αντίτυπα, σύμφωνα με την εφημερίδα Journal du Dimanche, η οποία ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο (Lagardère).

Στο συγκεκριμένο τεύχος που κυκλοφόρησε στις 18 Αυγούστου, η Μπριζίτ Μακρόν μιλάει για πρώτη φορά μετά την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στις 7 Μαΐου μέσα από σχεδόν δεκασέλιδη συνέντευξή της.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, 30 εκατομμύρια χρήστες διάβασαν τη συνέντευξή της, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οποία προσέθεσε ότι το αφιέρωμα είχε επιτυχία και εκτός Γαλλίας και κυρίως στις ΗΠΑ και τη Γερμανία.

Αντιθέτως, η δημοτικότητα του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν υπέστη μεγάλη πτώση τον Αύγουστο, με μόλις το 40% να δηλώνει ικανοποιημένο για τα πεπραγμένα του, δηλαδή ποσοστό μειωμένο κατά 14 μονάδες, σε σύγκριση με τον Ιούλιο οπότε είχε καταγραφεί πτώση άλλων 10 μονάδων, σύμφωνα με αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση του IFOP που δημοσιεύτηκε στο κυριακάτικο φύλλο της le Journal du Dimanche.