Εκτοξεύει την επίθεσή του με την απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς ο Ολυμπιακός.

Ο 23χρονος στράικερ θα υπογράψει το συμβόλαιό του (μετά τις ιατρικές εξετάσεις) και πλέον θα σκοράρει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με τα ερυθρόλευκα, καθώς το τελευταίο του γκολ στο φαληρικό γήπεδο το σημείωσε με την Παρτίζαν, στον φετινό τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ όταν και ισοφάρισε σε 2-2 στον επαναληπτικό.

Ο σέρβος επιθετικός, που πέρυσι σημείωσε 28 γκολ με την Παρτίζαν σε 34 αγώνες, είναι ένας κλασικός φορ περιοχής που σκοράρει με όλους τους τρόπους και αναμένεται να δώσει σημαντική βοήθεια. Το στυλ του είναι εντελώς διαφορετικό και από του Μπεν (που είναι περισσότερο πλάγιος), αλλά και από του Εμενίκε και το μεγάλο του στοίχημα είναι να καθιερωθεί ως ο βασικός επιθετικός της ομάδας.

Η Παρτίζαν πήρε περί τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, ενώ κράτησε και ένα ποσοστό μεταπώλησης (15%) από τον παίκτη που πλέον θα φοράει τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα χρόνια (πιθανότατα τέσσερα).

Ο Ρέτσος

Πλησιάζοντας προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου και αν τελικά θα τον παραχωρήσει ο Ολυμπιακός την ώρα που τα εκατομμύρια χορεύουν γύρω του. Σύμφωνα με το Radio Monte Carlo η γαλλική Ρεν έχει ανεβάσει την προσφορά της για τον νεαρό άσο στα 20.000.000 ευρώ, κάτι που αν ισχύει είναι ένα πολύ σημαντικό ποσό. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν ξεκινούσε καν συζητήσεις για ποσά που ήταν κάτω από τα 15.000.000 ευρώ.

Χθες η ουγγρική Βάσας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Βέργου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός επιθετικός πέρυσι αγωνιζόταν στην Ισπανία με τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα διαρκείας

Η φρενίτιδα των φίλων της ομάδας για τα εισιτήρια διαρκείας συνεχίζεται, με τον Ολυμπιακό να έχει ανοίξει και τις υπόλοιπες θέσεις στις θύρες 21 και 22 (με το κόστος των εισιτηρίων διαρκείας εκεί να είναι 140 ευρώ).

Διαθέσιμα διαρκείας υπάρχουν επίσης για τις θύρες: 12 και 16 (360 ευρώ), 14 και 15 (465 ευρώ) στην 33 (760 ευρώ), στη θύρα VIP (1.300 ευρώ) και στη θύρα VVIP (2.350 ευρώ).

Υπενθυμίζεται ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια διαρκείας στις θύρες: 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9, 11, 17, 19, 20, 24, 25.