Ο Σέρχιο Αραούχο δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στην Αθήνα και να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο αργεντινός επιθετικός, που είναι σε επικοινωνία με πρώην συμπαίκτες του, έστειλε το μήνυμα: «Ετοιμάστε μου φανέλα, μέχρι την Πέμπτη θα είμαι στην Αθήνα για να υπογράψω!».

Ολα δείχνουν λοιπόν ότι ο 25χρονος επιθετικός θα επιστρέψει στην ΑΕΚ, αν και τα πάντα εξαρτώνται από τη Λας Πάλμας, η οποία ναι μεν έχει συμφωνήσει σε αρκετά ζητήματα με την ελληνική ομάδα, όμως αναζητά τον αντικαταστάτη του. Κι αυτός μπορεί να είναι είτε ο Λοΐκ Ρεμί της Τσέλσι είτε κάποιος άλλο επιθετικός που είναι στη λίστα της ισπανικής ομάδας. Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως για τον Ρεμί είχε ενδιαφερθεί η Κάλιαρι, η οποία όμως τελικά κλείνει τον Λεονάρντο Παβολέτι από τη Νάπολι. Κι αυτή είναι μια ευνοϊκή εξέλιξη για την ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει και την απόκτηση στόπερ. Η περίπτωση του Μίλος Κοσάνοβιτς συζητείται, όμως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι στραμμένο και σε άλλες αγορές. Τα πορτογαλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι στην ΑΕΚ εξετάζεται το ενδεχόμενο δανεισμού του Βραζιλιάνου (με ολλανδικό διαβατήριο) κεντρικού αμυντικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντάγκλας Τεσέιρα.