Σε χαρτοπόλεμο εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Φιλίπ Κουτίνιο.

Αιτία, η δήλωση ενός εκ των διευθυντών του καταλανικού συλλόγου, του Αλμπερ Σολέρ, πως οι Κόκκινοι απαίτησαν 200 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη.

«Δεν θέλαμε να βάλουμε σε κίνδυνο τις αξίες του συλλόγου. Αυτός είναι ένας σύλλογος που αποτελείται από 150.000 μέλη και πρέπει να ενεργούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα. Δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε σ’ αυτή την αγορά που έχει χάσει τον δρόμο της» δήλωσε ο ισπανός παράγοντας προκαλώντας την άμεση αντίδραση της Λίβερπουλ.

«Δεν ζητήσαμε 200 εκατ.»

Οι Κόκκινοι αρνήθηκαν πως ζήτησαν 200 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπήκαν σε περισσότερες λεπτομέρειες. Η Μπαρτσελόνα πάντως, που δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες της σύγχρονης ιστορίας της, διέψευσε τις φήμες πως ο Μέσι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και του χρόνου θα φύγει χωρίς να πάρει η ομάδα ούτε σεντ.

«Οταν η ομάδα ανακοινώνει μια συμφωνία, είναι έγκυρη και από τις δύο πλευρές. Το μόνο που απομένει είναι η επικύρωσή της» τόνισε ο Σολέρ.